fbpx

Universal USB 3-i-1 lade kabel for iPhone og Android telefoner3 min read

USB Kabler 31/01/2019 3 min read
Kraftverk Mini beste power bank for iPhone sammen med 3in1 kabel for iPhone

author:

Array

Universal USB 3-i-1 lade kabel for iPhone og Android telefoner3 min read

Reading Time: 3 minutes

Ladekabler kan være forvirrende og det er forskjell på de forskjellige USB-pluggene du finner på dingsene dine. Micro-USB har vært den mest populære typen USB plugg og brukes i alt fra trådløse bluetooth hodetelefoner til nødladere og Samsung, LG, Nokia telefoner med Android. Markedet er i endring og den nye USB-C standarden og ikke minst Apple sin propreitære Lightening plugg gjør det vanskelig å alltid ha med riktig kabel på tur.

Universal 3-in-1 lade og sync kabel for iPhone, Samsung, LG, Huawei. USB-C , Micro-USB, Apple lightening.

En USB kabel som passer alle dingser og telefoner

Rescue Juice har utviklet sin egen 3-i-1 kabel for å gjøre livet enklere for deg som har forskjellige dingser som trenger lading. Kabelen er utviklet slik at den den støtter både USB-C på Huawei, Samsung, LG, Xiaomi, Honor og alle andre Android telefoner. Den støtter også iPhones og iPads med sin Lightening adapter.

Laget i tykt oksigenfritt premium kopper gjør at kabelen ikke bare lader raskt og stabilt, men også at den er robust og tåler bruk. Dette er viktig fordi over tid kan billige tynne USB kabler skape kortslutning og i værste fall ødelegge laderen eller telefonen din.

Universal 1meter rød 3-in-1 lade og sync kabel for iPhone, Samsung, LG, Huawei. USB-C , Micro-USB, Apple lightening.Universal 1 meter svart farge 3-in-1 lade og sync kabel for iPhone, Samsung, LG, Huawei. USB-C , Micro-USB, Apple lightening.

Kraftkabelen fra Rescuejuice er en 1 meter lang Micro-USB kabel laget i kvalitetsmateriale og trukket i en vakker og slitesterk nylonstrømpe. Alle adapterene, USB-C, iPhone og Micro-USB er laget i herdet rustfritt stål. Dette gir en langt bedre sliteevne og kontaktflate enn billligere zinc baserte kontakter som lett bøyer seg over tid.

Raskere lading 3-i-1 USB kabelen – Kraftkabel

Utfordingen med kabler er når lengden strekker seg utover 10cm. Da øker kabelens interne resistans og dette medfører tap av spenning som gjør at du opplever tregere lading. Kraftkabel er laget i et materiale som gir ekstremt lav intern resistens, og ekstra tykt kopper som igjen gjør det mulig å lade over 2.4A på en vanlig 5V USB lader. (Vanlig er 1A)

Vanligvis er dette ikke mulig, og du vil miste inntil 1A når kabelen blir 1meter eller lengre. Sammen med en kraftig vegglader eller powerbank vil Kraftkabel kunne gjør at din telefon lader raskere og mer stabilt enn noen annen generisk kabel.

Rød Kraftkabel 3-i-1 USB lade charging kabel for Android, Samsung, iPhone, Micro-USB, USB-C

Kraftkabel USB-C adapter

Kraftkabel støtter USB-C lading for vanlig USB ladere og er etter USB Standarden låst til maksimalt 2.4A for å beskytte telefonen og veggladeren. Kraftkabel er laget av Rescue Juice som er dattermedlem av USB IF som er den sentrale organisasjonen for godkjenning USB standarden. Alle Rescue Juice kabler er laget i hennhold til USB IF standarden.

Kraftkabel iPhone adapter

Kraftkabel støtter lading på inntil 2.4A av både iPad og iPhone. Den støtter også synkronisering av data dersom du bruker den med en datamaskin eller Macbook. (MAC)

Adapteren er utviklet i stål og Rescue Juice har sveiset en forsterkning i adapteren slik at den skal være motstandsdyktig mot bøyning og knekking.

Kraftkabel er uten tvil den ultimate ladekablenen for deg som er lei av å reise med mange forskjellige kabler. Den ser vakker ut, samtidig som den er av høy kvalitet.

Bestill din Kraftkabel Universal USB ladekabel her.

 

Array