fbpx

Harry Potter – Wizards Unite i Norge3 min read

Forklaring Nødlader 12/03/2019 3 min read
Bilde av Wizards unite spillet på iPhone og android

author:

Array

Harry Potter – Wizards Unite i Norge3 min read

Reading Time: 3 minutes

Endelig kommer Pokemon Go versjonen av Harry Potter spillet Wizards Unite til Norge i 2019. Spillet som deg spille som en trollmann/kvinne og fange og hjelpe mystiske vesner og løse spennende oppdrag akkurat som du gjorde i Pokemon Go!

Harry Potter Wizards Unite spillet er veldig likt Pokemon Go, men med et helt nytt og mye større spillunivers. Der du skal ved hjelp av å bevege mobilen i mønster som utgjør en magisk trolldom som gjør at du utfører oppdraget som kan være å fange en artifact eller frigjøre et vesen som en Niffler.

(Se nederst i denne artikkelen for video)

Harry Potter – Wizards Unite er et AR spill

AR står for Augmented reality og gjør at du gjennom spillet og bruk av kamera vil kunne se vesner og oppgaver plassert rundt i den virkelige verden rundt deg. Harry Potter Wizards Unite føles ut som Pokemon Go, men med oppgradert grafikk og nye spennende oppgaver og vesner som må fanges.

Harry Potter wizards unite er utviklet av Niantic som også er kjent for å ha utviklet Pokemon go sammen med Nintendo. Så her vet du akkurat hva du får, utrolig spillbarhet og månedsvis om ikke åresvis med spennende spilletid.

Slik vil Wizards Unite se ut på din mobiltelefon

Harry Potter – Wizards Unite til iPhone og Android

Wizards Unite kommer til iPhone og Android telefoner og alt du trenger for å spille spillet er deg selv, gode sko og en powerbank for dette spillet kommer til å bruke mye strøm, så batteriet ditt vil blir brukt opp raskt. Basert på tidligere erfaringer med slike AR spill så tipper vi du vil få max 2 timer spilletid dersom du har satt lysstyrken på skjermen din over middels.

Hva går Wizards unite ut på?

Når du spiller Wizards unite så er hovedutfordringene og finne og samle på såkalte Artifacts. Du vil også få oppdrag der du skal redde kjente og ukjente vesner fra fangenskap. For å redde vesner eller få tak i artifacts så må du bevege mobilen på en spesiel måte, etter et kjent mønster som utgjør en magisk spell. Når du gjør dette riktig og ikke minst nøyaktig nok kaster du en magisk spell og du vil få poeng, samtidig som du får løst oppgradet.

Bilde av Harry Potter Wizards Unite spillet, bilde av troll
Her ser du skjermbilde av Harry Potter Wizards Unite med et troll.
Bilde av Harry Potter Wizards Unite spillet, registreringsbilde ny spiller
Her ser du skjermbilde av Harry Potter Wizards Unite der du samler alle dyrene du finner.
Bilde av Harry Potter Wizards Unite spillet, oversikt over vesner
Her ser du skjermbilde av Harry Potter Wizards Unite der du kan se interessepunkter, og magiske tårn.

Når blir Wizards Unite spillet lansert?

Niantic kan melde at spillet vil bli sluppet iløpet av kort tid i 2019. Vi tipper det vil bli sluppet på våren i 2019 høyst sannsynlig i mai eller juni. Pokémon Go ble sluppet 6.juli 2016 og det kan være at Niantic velger å lansere dette samtidig for å feire 3 år siden Pokemon Go.

Nødlader til Harry Potter Wizards Unite

Når du skal spille Wizards Unite vil du trenge en nødlader og det beste valget er en nødlader med bytteavtale som du kan bytte gratis når den er tom. Rescuejuice sin Nødkraft 4 powerbank har gratis bytteavtale og den eneste i Norge med landsomspennende byttesteder på kiosker, bensintasjoner, hoteller og restauranter i hele Norge.

Bestill din Nødkraft power bank med byttavtale idag!

Se video fra Harry Potter – Wizards Unite spillet

Video av en Niffler fra Wizards Unite.

Array