fbpx
Bytteavtale Nødlader Powerbank

Det viktigste og vite om powerbanks med ladeavtale og bytteavtale4 min read

06/05/2018 3 min read

author:

Array

Det viktigste og vite om powerbanks med ladeavtale og bytteavtale4 min read

Reading Time: 3 minutes

Slik fungerer powerbank med bytte og ladeavtale

Bytteavtale fungere slik at du kan bytte din tomme nødlader gratis når den tom på byttesteder over hele Norge. På denne måten slipper du å lade den selv og du kan ta med deg nødladeren ut selv om den tom da det alltid er et byttested i nærheten.

5 viktigst ting i en ladeavtale og bytteavtale;

  1. Liten og lommevennlig slik at du alltid kan ha den med deg
  2. Rask lading på minimum 2.4A
  3. Bruker batterier som tåler kulde og norske forhold
  4. Har landsdekkende byttesteder
  5. Har byttesteder som har åpent 24/7, hele året.

Vi pleier å si at den beste nødladeren er den som du alltid har med deg, så husk å velg en som ikke gir deg slagside i jakke eller bukselommen.

Norges beste pizzaovn vedfyrt pizzaovn fra gruue

Har du ikke kjøpt deg en telefon ennå? Les vår guide om hvordan velge den perfekte iPhone eller Samsung S10

Den første til å lansere en nødlader med landsdekkende bytteavtale var Rescuejuice. De har siden blitt kopiert av andre norske selskaper som ikke utvikler egne nødladere, men setter logoen sin på ukjente produsenters powerbanks og forsøker å tilby lignende, men med langt lavere servicetilbud.

Vi tar utgangspunkt i bytte og ladeavtalen utviklet av norske Rescuejuice da denne er den eneste som er landsdekkende i Norge og hvor du kan bytte på flest utsalgssteder døgnet rundt.

En bytteavtale eller ladeavtale som noen kaller det er ganske enkelt muligheten for deg og ta nødladeren med til et bytte/utsalgssted og levere din tomme nødlader til betjeningen. Betjeningen tar og setter din nødlader i en ladestasjon og tar en fulladet nødlader fra samme ladestasjon og gir denne til deg.

bilde av powerbank med ladeavtale bytteavtale rescuejuice
Slik ser det ut når du bytter din tomme powerbank fra Rescuejuice mot en fulladet på en Deli De Luca.

Miljøvennlig powerbank med bytteavtale

På denne måten resirkuleres bare nødladerene slik at du alltid får en fulladet. Dette sparer miljøet, men betyr også at du alltid får en fungerende nødlader. Alle utsalgsstedene sjekker regelmessig alle powerbanks i ladestasjonen og dersom en ikke fungerer som den skal erstattes denne med en ny enhet. Så du har alltid rett på en 100% fungerende nødlader når du har en bytteavtale.

Byttesteder som alltid har åpent

Når du kjøper en nødlader med bytteavtale så kjøper du ikke bare en nødlader, men tilgang til et nettverk av byttesteder. Det er derfor alltid lurt å kjøpe den som har flest byttesteder med lengst åpningstid, du vet aldri når du trenger å bytte.

Ladeavtalen fra Rescuejuice får du når du kjøper den utrolig kraftige og lommevennlige powerbanken Nødkraft 4. Dette er den nyeste version av en helnorsk nødlader utviklet for norske forhold og med støtte for alle ladeprotokollene til Apple og Samsung. Den er på 3500mAh og lader raskt opp telefonen med 2.4A styrke. Dette gjør at du får rask lading når du trenger det og bytter enda raskere når den er tom. Du kan bytte din nødlader gratis på blant annet Deli De Luca, Thon Hotellene, Restauranter og barer i hele Norge.

Oversikt over alle byttesteder for nødladere.

Powerbank teknologi laget for norske forhold

Nødkraft bruker batterier i industristandarden 18650 og er derfor den eneste nødladeren med ladeavtale på markedet som fungerer ute på vinteren ned til -20c grader. For å lese mer om kapasitet i nødladere og powerbanks i kulde klikk her.

Ladeavtalen til Rescuejuice finner du over hele Norge og med nasjonal dekning på alle Deli De Luca, Thon Hoteller, Choice hoteller, Esso/Deli De Luca stasjoner, Mix osv. Du finner den også på mange uavhengige restauranter, cafeer, kiosker og butikker. For en oppdatert oversikt over alle byttestedene du har i ladeavtalen fra Rescuejuice sjekk kartet her.

Garanti og service

Når du har en powerbank med ladeavtale så er det viktig at den alltid fungerer, og her er det store forskjeller. Enkelte nødladere bruker tynnere batterier av li-ion polymer og disse blir raskere ødelagt i kaldt og varmt vær. Alle har opplevd å få dårlig batteri på sin telefon om høsten og vinteren når det er kaldt, og du bør derfor styre unna slike nødladere når de kommer til de med bytteavtale.

Når noe skulle gå galt med din Nødkraft nødlader så skal det være enkelt å få den byttet mot en fungerende, og da må du ha en ladeavtale hvor byttestedet har alltid åpent. Med Rescuejuice kan du alltid gå innom hvilken som helst byttested og få den byttet i en fungerende uten ekstra kostnad.

Service og garanti er noe mange glemmer, men hva er vel verre enn om du har en defekt nødlader og ingen byttesteder er åpne fordi det er 17 mai/helligdag?

Les mer om powerbanken fra rescuejuice som har lade og bytte avtale.

 

Array