fbpx

Kraftverk powerbanken med 3 ladeporter og USB-C1 min read

Nødlader Powerbank 24/01/2019 2 min read
Kraftverk powerbank lader 3 telefoner samtidig

author:

Array

Kraftverk powerbanken med 3 ladeporter og USB-C1 min read

Reading Time: 2 minutes

Kraftverk er en serie nødladere utviklet av norske Rescuejuice. Den første Kraftverk ble lansert med USB-C utgang samtidig under lanseringen av Apples Macbook 12″ med USB-C lading. Den nyeste versjonen av Kraftverk 10.000mAh har nå 3 USB porter som kan lade ut samtidig. To av portene er av den vanlige USB-A typen og en av portene er en USB-C port. USB-C porten kan brukes både til å lade opp Kraftverket, men også til å lade mobiler og til og med gi ekstra batteri til Macbooks med USB-C lading.

Nødladeren med 3 usb porter

Kraftverk er en av, om ikke eneste, nødladeren på markedet som er så kompakt og likevel kan lade inntil 3 telefoner samtidig. Den ene porten støtter Quick Charge 3.0 fra Qualcomm, og selvfølgelig vanlig USB lading inntil 2.1A. Den andre USB-A porten er dedikert Smartkraft 2.0 port som er utviklet av Rescuejuice. Denne porten er optimal for alle Apple telefoner og støtter iPhone og iPad ladeprotokollen inntil 2.4A. Den støtter også vanlig lading av Android telefoner. USB-C porten støtter innt il 3A utgangseffekt og 2.1A inngangseffekt for å lade opp Kraftverket.

Aluminiums power bank

Kraftverk er laget i et langt mer eksklusivt materiale enn vanlige nødladere. Kraftverk er utviklet i 6000-serie aluminium og eloksert i flere vakre nordiske farger. Kraftverk nødladeren er godkjent for bruk på fly og er en av markedets sikreste konstruksjoner i 100% aluminium.

10000mAh USB-C power bank

Med sin kraftige 10.000mAh celle ved 3.6V kan Kraftverk lade opp en telefon inntil 3 ganger. (avhengig av telefonmodell og batteri i telefonen) Du kan lade 3 telefoner samtidig med inntil 3.6A total styrke. (18W)

Du kan kjøpe Kraftverk power banken hos Rescuejuice.

 

Array