fbpx
Nødlader Powerbank

Luksus powerbanken – Kraftverk Mini2 min read

23/01/2019 2 min read

author:

Array

Luksus powerbanken – Kraftverk Mini2 min read

Reading Time: 2 minutes

Rescuejuice er en av skandinavias ledende utviklere av premium nødladere og tilbehør til mobiler. Deres nyutviklede Kraftverk Mini er intent untak og som tidligere Kraftverk modeller er også denne laget i vakkert aluminium. Det oser kvalitet i alle ledd og som alltid har de valgt noen vakre nordiske farger inspirert av naturen rundt oss.

Beste nødladeren for Android og iPhone

Ikke la deg lure av at Kraftverk Mini er liten og elegant. Den er nemlig fullstappet med avansert teknologi som Quick Charge 3.0 ladeteknologi og Rescuejuice sin egen Smartkraft 2.0. Dette gjør at Kraftverk Mini nødladeren passer alle typer telefoner og vil kunne lade raskt uavhengig av typen telefon du har. Den støtter inntil 3A lading via sin USB-C ladeport og 2.4A for den vanlige USB-A ladeporten.

Quick Charge 3.0 er en teknologi lisensiert fra Qualcomm og som støtter inntil 18W lading der den kan justere spenningen høyere enn det som er standard. Dette gjør at du med riktig telefon kan du lade inntil 200% raskere.

USB-C nødlader

Kraftverk Mini er en nødlader som er liten, men har hele 2 ladeporter som kan lade samtidig. Med sin USB-C ladeport fungere denne også til opplading av Kraftverk Mini powerbanken. Det medføler en USB-C kabel i esken og du kan bruke denne både til å lade opp kraftverket, men også til å lade USB-C telefoner fra Huawei, Samsung, LG osv.

Kraftverk Mini støtter alle telefoner på markedet som bruker USB lading.

Rask lading av iPhone

Kraftverk Mini støtter Apple sin ladeprotokoll og gir mulighet for inntil 2.4A (12W) lading av iPhone og iPads. Dette er dobbelt så raskt som den vanlige veggladeren som følger med iPhones.

Vakre nordiske farger

Kraftkverk mini kommer i noen vakre nordiske farger som er Plomme, Dirty Pink, Pitch Black (helsvart) og Sølv.

Du kan bestille den beste Kraftverk Mini nødladeren direkte hos Rescuejuice 

 

 

 

 

Array