fbpx

Apple Watch power bank fra Rescue Juice2 min read

Nødlader Powerbank 29/01/2019 2 min read
Power bank for Apple Watch fra Rescuejuice

author:

Array

Apple Watch power bank fra Rescue Juice2 min read

Reading Time: 2 minutes

Apple Watch er ikke kjent for stort batteri og med mye avansert teknologi som sanntidsovervåking av puls og GPS så er det ingen overraskelse at den trekker mye strøm, fort. Vi har aldri fått Apple Watch til å vare mer enn maksimalt 2 dager. Dersom du tar deg en løpetur hver dag så må du garanert lade hver dag. Dette blir fort en utfordring på tur eller når du ikke har en Apple Watch ledning tilgjengelig.

Apple Watch nødladeren

Rescue Juice har laget en av de første Apple Watch power bankene som kan lade din Apple Watch inntil 3 ganger. Den er liten og hendig og er så liten den den kan brukes som et nøkkelknippe. Sammen med deres Smartkraft 2.0 teknologi kan den lades opp igjen på under 1 time. Nødkraft for Watch er nødladeren du trenger dersom du vil bruke din Apple Watch på tur og samtidig alltid ha tilgjenglig reservestrøm.

Den er liten og elegant og veier ikke stort mer enn en fyrstikkeske. Laget i høypolert polycarbonate gir den en eksklusiv look samtidig som den tåler daglig bruk.

Nødkraft for Watch på bordet. Nødlader en Apple Watch series 3

Apple watch batteri

Avhengig av hvilken modell du eier av så inneholder Apple Watch et battteri på rundt 270mAh. Dette batteriet blir fort tomt dersom du bruker din Apple Watch aktivt. Spesielt dersom du har gått til anskaffelse av Apple Airpods og deres musikktjeneste Apple Music der du kan bruke din Apple Watch alene på joggetur for å høre på musikk. Dersom du bruker din Apple Watch til musikk med Airpods trenger du ekstra strøm etter en lengre treningsøkt, og Nødkraft for Watch er den ultimate løsningen når du ikke har en lader tilgjengelig.

Liten premium nødlader

Da Rescue Juice utviklet sin Nødkraft power bank for Apple Watch var det uten tvil et ønske om å få til en kvalitetsfølelse tilsvarende en Apple Watch. Den er rundt i formen og er deilig og holde i hånden. Som en del av skallet er en gummistrikk som hefter nøkkelringen i rustfritt stål. Nøkkelringen er enkel og åpne og kan også festes enkelt på sekken eller i glidelåsen på vesken.

Du kan bestille din power bank for Apple Watch hos Rescuejuice her.

Array